Een communie- of lentefeest organiseren? Zo zorg je voor een extra wauw-factor.

mrt 21, 2022 | Communie

Doet je oogappel straks zijn of haar communie? Dan hoort daar een spetterend feest bij. Een handvol tips en ideetjes om je zoon of dochter een onvergetelijke dag te bezorgen.

TIPS

 

Maak een overzichtelijke planning
Wanneer doe je wat? Begin op tijd met je voorbereiding. Werk met een handige checklist en stel haalbare deadlines. Zo laat je niets aan het toeval over en gun je jezelf veel meer rust in je hoofd.

Bepaal je budget
Alles erop en eraan, of toch iets bescheidener? Leg op voorhand je budget vast. Laat je vooral niet leiden door wat andere ouders doen. Een intiem feestje kan net zo leuk zijn als een groot event.

 

 

Verras met een knappe uitnodigingLangwerpige Uitnodiging Communie Lentefeest Pink met Foto
Breng je gasten tijdig op de hoogte. Agenda’s lopen sneller vol dan je denkt. Bij ons kan je je uitnodigingen eenvoudig zelf maken met onze online editor. In enkele klikken zijn je invitaties besteld. Kies uit een breed aanbod aan papiersoorten en diverse afwerkingen zoals afgeronde hoeken, extra dik papier en druktechnieken als hotfoil, letterpress en goudfolie.

Stel je gastenlijst samen
Nodig je enkel familie en vrienden uit? Of ook klasgenootjes? Je voorbereiding staat of valt met het aantal aanwezigen. Maak het jezelf gemakkelijk en stel zo snel mogelijk een gastenlijst op.

 

Voorzie speelkledij
Verwacht niet dat je kapoen de hele dag braaf op een stoel blijft zitten. Zorg voor een extra outfit die vuil mag worden.

Zorg voor een persoonlijk bedankje
Je feestje zit erop? Bedank je gasten met een originele attentie. Denk aan een gepersonaliseerd bedankkaartje, een gelabeld zeepje of een doosje gevuld met lekkers. Zo keren je gasten met een extra warm gevoel naar huis.

 

IDEEËN

Limonadestandje
Homemade limonade en ice tea zijn helemaal in. Maak op voorhand een drietal smaken en plaats een tapvaatje op een tafel. Zo kunnen je gasten op elk moment genieten van een verfrissend drankje.

 

Communie Lentefeest Tuin Spelletjes FeestZelfgemaakte tuinspelletjes
Zorg dat de jongste gasten kunnen spelen. Een springkasteel is altijd een schot in de roos. Maar ook met oldskool spelletjeskan de pret niet op. Creëer een leuk touwtrekspel, doe aan blikwerpen of maak een bowling met lege flessen.

 

 

CadeauhoekjeCommunie Lentefeest Cadeaus Feest
Voorzie een aparte tafel voor cadeautjes en een leuk mand of envelop voor de centjes. Zo raakt je kapoen niets kwijt op de grote dag.

Een kinderhoek
Komen er veel kinderen naar je feest? Creëer een leuke kidscorner. Je doet er niet enkel de kleinsten een plezier mee. Ook de volwassenen kunnen veel vrijer van je feest genieten.

 

 

Doet je kapoen zijn of haar eerste of plechtige communie? Dan helpen wij jou op weg met de uitnodigingen, stickers, labels en veel meer. Neem een kijkje op de webshop of stuur een mailtje naar hello@designcards.be!

Partnership met ONZO

Wij zijn trots om aan te kondigen dat wij sinds kort een partnership zijn aangegaan met ONZO,een'drukkerij en ontwerpstudio voor luxe papierwaren en geschenken'.Alle activiteiten rond gelegenheidsdrukwerk zijn bij ONZO ondergebracht. ONZO zal je offerteaanvraag en eventuele productie opvolgen. Het drukwerk zelfwordt nog steedsdoor Buroformverzorgd.

We werken aan een nieuwe website met aangepaste producten en diensten onder de naam ONZO. Voorlopig kan je nog terecht op de huidige website.

Sinds 15 mei heeft ONZO een fysieke winkel in het centrum van Antwerpen - Kloosterstraat 6. Waar je terecht kan voor inspiratie en persoonlijk advies. Altijd welkom om eens binnen te springen.

Laat je verrassen en inspireren!

website: www.onzo.be
instagram: @onzo.be
mail: info@onzo.be

Dankjewel. Je bent goed ingeschreven!