In the end, we'll all become stories.

Designcards said
Designcards maakt emoties tastbaar met drukwerk dat raakt, recht in het hart. Onze formule is een combinatie van menselijke creativiteit en machinale precisie. Al het drukwerk passeert langs visuele mirakelmakers en ambachtelijke drukmeesters die voelen, observeren, testen tot het goed zit.

En dan plots, is het raak. Bam! We sturen je een proefdruk door en na jouw goedkeuring beginnen onze persen te zoemen en te ratelen. Alles wordt nog een laatste keer gecontroleerd, netjes klaargemaakt en verzonden of je kan je drukwerk ook komen ophalen in ons atelier.

Letterpress is zo oud dat het terug nieuw is. De eeuwenoude methode van Johannes Gutenberg waarbij letters diep in het papier gedrukt worden, is terug van nooit weggeweest. Hoewel de letterpersen lang uitsluitend gebruikt werden door bibliofielen en privé-verzamelaars, beleeft de druktechniek vandaag een renaissance bij grafische ontwerpers en het grote publiek.

Het resultaat? Boeiend en veelzijdig drukwerk dat betovert vanaf de eerste aanraking. Maak een afspraak om de ambachtelijke complexiteit en de enorme variatie in technieken te komen ontdekken.

Designcards Deluxe: eersteklas luxedrukwerk!

★★★★★

Classy is not for commons.

Make sure to stand out.

Een naamkaartje is als een handdruk, het mag niet te hard zijn, maar ook niet slapjes. Maak daarom een straffe eerste indruk met MultiLoft. Geef je ontwerp een extra dimensie met een subtiel kleuraccent. Kies uit X verschillende kleuren en bouw zelf je kaartje op, laag per laag.

Blink je graag uit? Laat je drukwerk fonkelen met zilver of goudfolie. Gegarandeerd een schitterend resultaat. Bekijk ons luxedrukwerk voor meer inspiratie.

Maak een afspraak bij Designcards

Hallo!

Designcards maakt deel uit van de Buroform group en is een atelier boordevol emoties waar we je overstelpen met eindeloze voorbeelden, persoonlijk advies en waar we zorgen dat het drukwerk hélemaal jouw ding is. Het mooiste aan gelegenheidsdrukwerk is de achterliggende emoties te kunnen vertalen aan de hand van ambachtelijke druktechnieken. Drukwerk dat deel uitmaakt van een moment van geluk.

Omdat we geloven in oprechtheid, hebben we besloten om in deze vreemde economische tijden een pauze in te lassen. We kunnen momenteel niet de service en de kwaliteit – gekoppeld aan een snelle deadline - verzekeren die jouw toekomstig drukwerk verdient.

Van zodra we terugkeren naar een normale bedrijfsvoering helpen we je graag en met volle goesting terug verder!


Hieronder vind je een overzicht van designers en partners waarmee we samenwerken:


The Other Concept – Sanya Heylen – sanya@theotherconcept.be
Specialisatie trouwdrukwerk – www.theotherconcept.be

ONZO – Jana Onzo – info@onzo.be
Specialisatie geboortedrukwerk – www.onzo.be

Concep studio – Frederique Vanherck – info@concepstudio.be
Specialisatie geboortedrukwerk & trouwdrukwerk – www.concepstudio.be

Minn momentvormgeving – Olga Lincauten – olga@minn.be
Specialisatie geboortedrukwerk & trouwdrukwerk – www.minn.be

Printthings – Anja Maes – anja@printthings.be
Specialisatie geboortedrukwerk & trouwdrukwerk – www.printthings.be

Studio Loupe – Tara Naegels – tara@studio-loupe.com
Specialisatie geboortedrukwerk & trouwdrukwerk – www.studio-loupe.com

Studio Sa’qia – Saskia Knaps – saskia@studiosaqia.com
Specialisatie geboortedrukwerk & trouwdrukwerk – www.studiosaqia.com

Sophie Thielemansmail@sophiethielemans.com
Specialisatie geboortedrukwerk & trouwdrukwerk – www.sophiethielemans.com